• Quiz uitje voor uw vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje en familie- of vrienden uitje

QuizDiner: Onze Quizzen

U bevindt zich bij: Home \ Quizzen
Algemene Kennis Quiz - bedrijfsuitje
Quizdiner icon
Vanaf 8 deelnemers - Te boeken bij al onze locaties
Onze algemene kennis Quizzes zijn zo opgebouwd dat deze voor iedereen leuk zijn om te spelen. Jong en oud, slim of niet zo slim, nerd of beauty, man of vrouw, actieveling of bank-hanger, iedereen kan hier winnen. Onze Algememen Kennis Quizzen zijn te boeken bij al onze deelnemers
Ladies Quiz - Vrijgezellenfeestje
Quiz Diner
Alleen voor vrouwen - Vanaf 8 deelnemers - Te boeken bij al onze locaties
Deze Quiz is dus echt niet geschikt voor mannen! Weet jij niet wie "McDreamy" is, heb je nog nooit gehuild zonder reden of zomaar de slappe lach gehad!?!? Scheer je Weg! Deze Quiz is alleen voor dames: Hop van die bank af, bonbons terug in de kast, tv en telefoon uit, Girls Night Out! Het Ladies Quiz Diner is het wijste idee voor een vrijgezellenfeestje! Onze Ladies Quiz is te boeken bij al onze deelnemers.
Holland Quiz - bedrijfsuitje
Quiz Diner
Vanaf 8 deelnemers - Te boeken bij al onze locaties
Daar is hij dan: Het "Ik hou van Holland Quiz Diner". In deze Quiz gaat alles, maar dan ook echt alles over jouw favoriete land, Holland! Hoeveel weet jij van ons kleine landje, ga met elkaar de strijd aan en laat zien dat jij de enige echt "Hollander" bent. En natuurlijk hebben wij een eigen draairad, waarmee je ook nog op het laatste moment de winnaar van het Quiz Diner kunt worden! Het "Ik hou van Holland Quiz Diner " is te boeken bij al onze deelnemers.
Pop Quiz - Bedrijfsuitje
Quiz Diner
Vanaf 8 deelnemers - Te boeken bij al onze locaties
De enige echte muziek Quiz. Voor een echte swingende avond speel je samen het "POP Quiz Diner". In deze wervelende Quiz draait alles om muziek, ken jij je klassiekers en klinkt deze Quiz je als muziek in de oren? Boek dan nu het "POP Quiz Diner". Het "POP Quiz Diner" is nu te boeken bij alle deelnemers van het Quiz Diner.
Sex Quiz - Vrijgezellenfeestje
Quiz Diner
Vanaf 8 deelnemers - Te boeken bij al onze locaties
Krijg jij snel rode oortjes? Dan is onze Sex quiz wellicht niet de beste keuze. Deze quiz is voor de mannen en vrouwen die graag een wat spannendere avond hebben en wel eens willen weten wat hun vrienden nou echt eigenlijk weten over sex. Heeft die ene vriend/vriendin altijd een grote mond over sex, dit is je kans om hem/haar eens goed te testen. Onze Sex quiz staat garant voor een hoop plezier en rode wangetjes. Dus ben jij op zoek naar een leuke en spannende sex quiz die niet ordinair is dan boek hem nu snel. Deze Quiz is echt alleen voor 18 jaar en ouder en is te boeken bij al onze deelnemers.
Onze Quizzen

Hiernaast vind u onze standaard Quizzen, hier bestaan meerderde versies van zodat u nooit 2 keer dezelfde quiz hoeft te spelen. Tevens is het mogelijk om op maat gemaakt Quizzen te krijgen

In heel Nederland