• Quiz uitje voor uw vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje en familie- of vrienden uitje

Quiz met collega's

Een onvergetelijk Bedrijfsuitje

Of je nu een bedrijfsuitje, teamuitje of teambuilding activiteit wilt regelen, meestal geen gemakkelijke opgave. Maar...goed nieuws! je bent er bijna! Met een QuizDiner combineer je een van onze standaard Quizzen of een op maat gemaakte quiz met een leuk avondje uit. Samen met je collega's quizzen is niet alleen super leuk, het is ook nog eens betaalbaar en past in bijna elk budget. Tijdens een bedrijfsuitje wil je dat de collega's elkaar wat beter leren kennen in een informele sfeer. Het plezier en de spanning tijdens onze quiz uitjes blijven nog lang in het geheugen en er zal nog vaak worden na gelachen op de werkvloer. Onze Quizzen zijn geen saaie Pubquizzen, maar over elke vraag is nagedacht, elke vraag roept herinneringen op of werkt op de lachspieren van uw collega's. Geen van uw collega's zal zich tijdens dit uitje afzonderen en in zijn schulp kruipen, integendeel; zie nu de meest ingetogen collega's de grootste lol hebben. Wil je vragen over het bedrijf of over collega's toevoegen dan is dit uiteraard mogelijk. Vraag via onderstaande knop nu snel een geheel vrijblijvende offerte op, of boek direct het wijste bedrijfsuitje!

Betaalbaar!

Quizdiner is er al vanaf 15 euro per persoon (exclusief diner). Gemiddeld bedragen de kosten 40 euro per persoon. Dat maakt het tot het voordeligste bedrijfsuitje met een avondvullend programma.

Altijd Leuk!

Zelfs de meest introverte collega kruipt uit zijn schulp tijdens het Quizdiner. Zodra het spel begint, zal de strijdlust aan tafel stijgen. Niemand wilt verliezen. De winnaar wacht een mooie prijs.

Overal!

Quizdiner heeft vaste locaties door heel Nederland en België. Heeft u een eigen locatie in gedachte? Ook dat is mogelijk. Quizdiner luistert graag naar jouw wensen voor het perfecte bedrijfsuitje.

Quiz aanbod

Voor elke doelgroep hebben wij de perfecte quiz. Van een Holland Quiz tot een Ladies Quiz. Ook op maat gemaakte vragen over het bedrijf of collega’s zijn mogelijk. Geheel kosteloos.
Jaaaaaaaaa!! Boeken!!


Een selectie van organisaties die u voorgingen:

Het QuizDiner werd door de laatste 42 deelnemers gemiddeld beoordeeld met 8.9 van 10

rating+
Organization1
recensies